VAN / ERCİŞ - Kadriye Çiftçi Ortaokulu

Kadriye Çiftçi Ortaokulu

Adres
BEYAZIT MAH. TUGAY 2. CAD. KADRIYE ÇIFTÇI ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 47 ERCİŞ / VAN
Vizyon
Atatürk’ün gösterdiği yolda, çağdaş gelişmelerin ışığında, eğitim ve öğretim ile ilgili tüm projelerde ve iyileştirme çalışmalarında Kadriye Çiftci İlköğretim Okulu olarak fark yaratmak, ilde ve Türkiye çapında farkında olunan; Bilimin aydınlığında, stratejik planlama çerçevesinde ilköğretim kurumlarına, örnek ve rehber olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin başarılı, velilerimizin mutlu, çalışanlarımızın huzurlu ve verimli olduğu eğitim ortamını oluşturmada üzerimize düşen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde gerçekleştirmek ve tüm paydaşlarımızın memnuniyeti için hedefe ulaşmada, planlama, rehberlik ve koordinasyon için varız.
Başarılar
2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ERCİŞ İLÇESİ FUTSAL KIZ TAKIMI İLÇE 1.NCİSİ, 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VAN İLİ FUTSAL KIZ TAKIMI İL 4´NCÜSÜ, 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMENLER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA 2´NCİ, 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MASA TENİSİ MİNİKLER 1.NCİSİ, VAN İL GENELİ ATLETİZM ŞAMPIYONASINDA GÜMÜŞ MADALYA, ERCİŞ İLÇE GENELİ BASKETBOL TURNUVASI ALTIN MADALYA.
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA İKİLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR.
BAŞLAMA 07.00-ÇIKIŞ:12.40
İLÇE MERKEZİNDEN SAAT BAŞI BELEDİYE SEFERLERİ BULUNMAKTADIR.
OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNİN AYARLADIĞI SERVİS İLE OKULA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
BEYAZIT MAHALLESİ TUGAY CADDESİ ERCİŞ/ VAN
OKULUMUZ İLÇE MERKEZ OKULLARINDANDIR. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 2 KM´DİR
Sportif Etkinlikler
SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI, OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI, MASA TENİSİ TURNUVASI